Geef je keuken een boost met koffiekopjes

Koffiekopjes, we kunnen er natuurlijk nooit genoeg van hebben. Waar waar deze kopjes tot voor kort enkel voor praktische doeleinden werden gebruikt, zijn het nu ware eyecatchers voor op onze tafel, in de keuken of open kast. Zo zien we tegenwoordig kopjes in allerlei soorten, maten en kleuren. Koffiekopjes met oor, koffiekopjes zonder oor het kan allemaal. Ook verschillende kleuren zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse design. Zo kenmerken verschillende merken zich door het combineren van bepaalde kleuren.

Koffiekopjes zonder oor

Niet iedereen vindt het even fijn, maar steeds vaker zien we koffiekopjes zonder oor. Een merk die de meesten van ons wel kennen, dat is natuurlijk HKliving. Ze hebben een uitgebreid assortiment met leuke koffiekopjes geschikt voor espresso, koffie een cappuccino of een café latte. Daarnaast hebben ze een ruim aanbod verschillende kleuren. Hoe leuk is het, een plank in je keuken om al deze te gekke kopjes te showen? Ook staan ze prachtig in een open kast of gewoon op je aanrecht. Een ware lust voor het oog dus!

Koffiekopjes met oor

Niet alleen zijn koffiekopjes zonder oor een echte must have. Ook koffiekopjes met oor zijn enorm populair. Zo vind je ze met gouden oor, voor de ietwat luxere chique uitstraling, maar ook met een zwart oor. Op deze manier zit er altijd een kopje bij die past bij de smaak uit stijl van jouw keuken. Want laten we eerlijk zijn, als jij leuke koffiekopjes hebt, dan mag ook iedereen ze zien toch? Ook kun je zowel met als zonder oor prima met elkaar combineren. Zo heb je niet alleen een ruime keus voor jezelf, maar kun jij, wanneer je visite krijgt ook voldoen aan de wens van je bezoek.

Serveertip

Heb jij een verjaardag of feestje, dan is het natuurlijk altijd weer een uitdaging om iedereen tegelijk te kunnen voorzien van, vooral warme koffie. Het is natuurlijk wel zo gezellig, dat wanneer jij de laatste hebt voorzien van een kop, de eerste het nog niet op heeft. De perfecte manier is door gebruik te maken van een thermoskan. Vind je dit niets, dan kun je er ook voor kiezen je koffie te zetten met een filterapparaat. Zo kun je tot wel 10 koppen koffie tegelijk zitten en kun je iedereen tegelijk voorzien van koffie. Serveer je ook een koekje bij de koffie? Dan is een serveertoren of luxe etagère van Gusta een echte aanrader! Zo serveer jij niet alleen je koffie in stijl, maar ook een koekjes of andere versnapering wordt in stijl geserveerd.