Verander je raam met een modieuze raamdecoratie! 

Raam

Trendy raamdecoratie geeft vorm aan uw kleine raampjes. Je hebt waarschijnlijk meer kleine ramen in huis dan je denkt. Heeft u al eens nagedacht over de mogelijkheden van kleine ramen? Zie kleine raambekleding niet als een last, maar als een add-on met veel potentie! Door wat kleine raampjes toe te voegen kun je de woning een sfeervolle boost geven. Hoe? Lees snel!

Kleine ramen decoreren: waar let je op? 

 Sommige kamers hebben alleen kleine raampjes, maar kleine raampjes vind je ook terug in deuren, een klein klapraampje naar de zolder of een leuk raampje naar het toilet. Door op de volgende punten te letten, vindt u de perfecte pasvorm voor uw kleine raam. 

 Recht raam of draaikiep-raam 

 Is het raam recht of kan het worden gedraaid? Zijprofielen of spankabels zorgen ervoor dat het rolgordijn goed sluit en niet naar beneden valt. Als u vergeet het raam te sluiten, gaat het gordijn niet open vanwege de wind.

Rolgordijnen op maat bestellen 

Welke kleur raambekleding? 

Na het kiezen van het type raamdecoratie volgt de volgende vraag: welk materiaal of welke kleur past bij het interieur? Er zijn veel mogelijkheden, zodat u het product geheel naar uw wensen kunt samenstellen. Bijvoorbeeld met verschillende kleuren in één product of met blindtape van verschillende kleuren. Zo creëer je een unieke raamdecoratie. Donkere kleuren geven het interieur een elegante uitstraling. In grote ruimtes creëer je een intieme sfeer met een donkere toon. Donkere raamdecoratie past goed bij donkere en lichte interieurs, bij lichte interieurs wordt de donkere raamdecoratie een echte eyecatcher.

Neutrale of felle kleuren

Hou je van een neutrale dingen met felle kleuren? Raamdecoratie in deze tint is vaak de gekozen optie. Deze kleuren laten de ruimte groter lijken door licht te reflecteren. Als de muur licht is, past de raamdecoratie perfect bij de ruimte. Het resultaat is een frisse uitstraling. 

Natuurlijke en duurzame materialen 

Het combineren van natuurlijke materialen is een duurzame en mooie decoratie trend. Het handige van deze trend is dat je hem in allerlei decors kunt gebruiken zoals modern, rustiek, vitrage, Scandinavisch, etc. De raamdecoratie is gemaakt van natuurlijke producten zoals hout, canvas, bamboe.

Statement maken 

Durf jij een statement te maken met je interieur? Kies dan voor een raamdecoratie met een opvallende kleur. Bijvoorbeeld roze Duette® in de kinderkamer of groene luiken in de badkamer. Breng deze kleur terug in de kamer met accessoires om het samenhangend te houden.