Bloemenprints in huis met Essenza Fleur

Je kunt meer kleur aan je leven toevoegen met producten van Essenza Fleur. Het merk is vooral bekend van deze serie en dan met name in het beddengoed. Maar er is meer dan dekbedovertrekken met bloemenprints van Essenza Fleur. Deze series hebben allemaal verschillende kleuren. Je kiest dus altijd voor meerdere kleuren en je zou zelfs de verschillende series kunnen combineren. De bloemen van Essenza Fleur lijken op elkaar, maar de bloemenkleuren en de basiskleur van de producten zijn wel per serie anders. Hoe dan ook een aanwinst voor de liefhebber van bloemenprints. 

Beddengoed

Het beddengoed van Essenza Fleur is verreweg het meest bekend. Maar dat gaat verder dan alleen de dekbedovertrekken. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor plaids of sierkussens van Essenza Fleur. Ze zijn er in de meeste kleuren van de Essenza Fleur series. Dat kan bijvoorbeeld een witte basis of juist een donkerblauwe basis zijn. Beide ogen natuurlijk totaal anders. Wil je een lichtere slaapkamer of juist warmere tinten? Door te kiezen voor een bepaalde kleur uit de Essenza Fleur serie hebt je dat eenvoudig voor elkaar. En je hebt meteen een vrolijke bloemenprint erbij.

Homewear en badtextiel

Je kunt zelfs je outfit aanpassen aan je slaapkamertextiel. Er zijn talloze kledingstukken met dezelfde prints te vinden. Van badjassen tot korte pyjamabroeken. Zo kun je helemaal matchen met je slaapkamer. Of natuurlijk met je badkamertextiel. Er zijn namelijk ook washandjes en handdoeken te vinden met de bloemenprint van Essenza Fleur. Deze zijn niet volledig geprint, in tegenstelling tot het beddengoed, de badjassen en de kleren. In plaats daarvan hebben ze de basiskleur voor het grootste deel. Er zit één strook op een handdoek of washand met de bloemenprint. 

Keukentextiel

Er is nog veel meer te vinden van Essenza Fleur. Zo is er ook een uitgebreide collectie aan keukentextiel. Bijvoorbeeld tafellakens van verschillende formaten. Of wat dacht je van ovenwanten? Hoe dan ook, voldoende bloemen voor in de keuken. Tot slot kun je ook servies met bloemenprint vinden of kussens voor op de bank of op het bed. Je kunt je huis en jezelf dus van top tot teen hullen in de bloemen van de Essenza Fleur collecties. 

Tip: Bedshop.nl