Nederlandse PVC vloer van topkwaliteit

Wie op zoek is naar een PVC vloer van goede kwaliteit hoeft niet ver te zoeken. Een Belakos PVC vloer is door veel leveranciers in Nederland leverbaar. Deze vloeren worden ontwikkeld en geproduceerd door een familiebedrijf in Genemuiden. Het bedrijf bestaat al meer dan 60 jaar en heeft een grote ervaring opgebouwd in het produceren van vloeren van de beste kwaliteit. Een Belakos PVC vloer is leverbaar in vrijwel elke gewenste kleur en kwaliteit. Een bijzonder product is de visgraat XL vloer, die dankzij de extra brede planken zeer vlak ligt en nauwelijks van echt hout is te onderscheiden.

Netwerk van leveranciers

De verkoop van de vloeren wordt door Belakos niet zelf gedaan. Het bedrijf heeft een groot netwerk van verkooppunten, waaronder Happy Floors. Daardoor kan iedereen die geïnteresseerd is in de vloeren of tapijten van het bedrijf zelf komen kijken naar deze producten. Bij de verkooppunten wordt ook veel achtergrondinformatie over de producten gegeven, zoals adviezen over het leggen. Belakos is daarnaast actief op de zakelijke markt, zowel in Nederland als in Europa. Er zijn samenwerkingsverbanden met diverse grote projectinrichters. Dat de vloeren ook zakelijk worden gebruikt toont aan dat de kwaliteit van deze vloeren aan alle eisen voldoet.

Praktische voordelen van een PVC vloer

PVC vloeren zijn met name zo populair omdat ze uitstekend kunnen worden gebruikt op vloeren die voorzien zijn van een vloerverwarming. Een PVC vloer geleidt warmte uitstekend, zodat je het nooit koud zult hebben. Een ander voordeel van PVC is, dat het nauwelijks last heeft van werking door temperatuur en vocht. Dat biedt de mogelijkheid om zo’n vloer strak tegen de muur aan te leggen. Ten eerste maakt dat het leggen een stuk eenvoudiger. Het ziet er ook netjes uit, zodat het niet nodig is om plinten te gebruiken.

Voordelige vloeren

Dankzij de uitstekende eigenschappen van PVC is het mogelijk om deze vloer in het hele huis te gebruiken. Het handige clicksysteem maakt het leggen van de vloer eenvoudig, maar als je dat liever aan een specialist overlaat, is dat ook mogelijk. Een PVC vloer is één van de meest betaalbare soorten vloerbedekkingen. De vloerplaten zelf zijn goedkoop en er zijn geen extra kosten voor het leggen, omdat de vloer rechtstreeks op de bestaande vloer geplaatst kan worden, zelfs als er kleine oneffenheden zijn.