Cadeautip: Veldboeket laten bezorgen

Cadeautip: Veldboeket laten bezorgen

Bijna iedereen vindt het leuk om een mooie bos bloemen cadeau te krijgen. Of het nou gaat om een bijzondere gebeurtenis, zoals een jubileum of een promotie, of dat het gewoon zomaar is: het fleurt bijna iedereens dag op. Je kan er tegenwoordig ook voor kiezen om je bos bloemen cadeau bestellen: niet alleen is dit een stuk praktischer dan zelf bloemen gaan kopen en deze langs te gaan brengen (alhoewel dat natuurlijk erg gezellig kan zijn), er zitten ook een aantal andere behoorlijke voordelen aan verbonden, onder andere met betrekking tot de prijs en kwaliteit. 

De kwaliteit van bestelde bloemen

De bloemen die je via het internet besteld, bijvoorbeeld een mooi veldboeket bezorgen, zijn vaak van aanzienlijke hogere kwaliteit dan die van de lokale bloemist. Dit heeft voornamelijk te maken met de tijd die tussen oogsten en bezorging zit. Bij een normale bloemist gaan de bloemen na de oogst vaak een aantal keer op transport, waardoor er zomaar een flink aantal uren kan verstrijken na de oogst. Een webwinkel kan echter direct vanuit de teler de bloemen laten verzenden naar jouw adres, en zodoende kun je ze bijna niet verser krijgen. Daardoor is dit niet alleen een goede optie voor een leuk cadeau, maar ook voor een mooie bos bloemen voor in je eigen huis! 

Een zacht prijsje

Daarnaast zijn deze bloemen van een webshop ook vaak aanzienlijk goedkoper dan die van de bloemist. Dat komt omdat een webshop een aantal kosten van een bloemist simpelweg niet hoeft te maken: zij kunnen toe met een stuk minder personeel, hoeven geen duur winkelpand te huren maar kunnen werken vanuit een goedkoop magazijn, en kunnen makkelijker op grote schaal werken. Hiervan heb jij als klant ook voordeel, hetgeen je in de prijs vaak duidelijk terug kunt zien!